Onderhoud gasketels

Onderhoud gasketels

Uw verwarmingsinstallatie werkt continu voor uw comfort. Ze verwarmt uw huis en zorgt voor warm water. Maar net zoals een auto heeft een CV-ketel tijdig een onderhoudsbeurt nodig. Door uw verwarmingsinstallatie vakkundig te laten onderhouden, verkleint u het risico op defecten, bespaart u energie en verlengt u de levensduur van uw ketel. Een vuile ketel verhoogt de kans op uitstoot van koolmonoxide, door regelmatig onderhoud gaat u met een gerust hart slapen.

    • Besparen van energie

Door uw verwarmingsinstallatie te onderhouden bespaart u op uw energiefactuur. Daarnaast verlengt u de levensduur van uw CV-ketel. Win-win!

    • Zekerheid en veiliger

Door uw verwarmingsinstallatie tijdig te laten onderhouden, verkleint u het risico op defecten, bespaart u energie en verlengt u de levensduur van uw ketel. Een vuile ketel verhoogt de kans op uitstoot van koolmonoxide, door regelmatig onderhoud gaat u met een gerust hart slapen.

    • Wettelijk verplicht

Het onderhoud van uw CV-ketel is bij wet verplicht, zowel voor particulieren als bedrijven. SVG Service is als erkend technicus uw perfecte onderhoudservice. Na het onderhoud ontvangt u het wettelijk reinigings- en verbrandingsattest. Bron

×