Diensten

Waterverzachter

Zeg vaarwel tegen kalkaanslag en hoge energiekosten Met een waterverzachter van SVG Service bespaart u tot €650 per jaar. Onze waterverzachters verwijderen kalkaanslag uit uw water, waardoor uw apparaten langer meegaan en uw energierekening lager wordt. Wij installeren uw waterverzachter voor een eerlijke prijs en voeren een gratis wateranalyse ter plaatse bij u thuis uit. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Onderhoud gasketels

Uw gasketel is uw onmisbare partner voor comfort en warmte. Maar net als een auto heeft ook uw gasketel regelmatig onderhoud nodig. Laat uw gasketel onderhouden door SVG Service en verklein het risico op defecten, bespaar energie en verleng de levensduur van uw ketel. Een vuile ketel verhoogt de kans op uitstoot van koolmonoxide. Met regelmatig onderhoud kunt u met een gerust hart slapen. Onze prijzen beginnen al vanaf 130 euro. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Zonnepaneel, laadpaal en thuisbatterijen

Met SVG Service kunt u snel en eenvoudig zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen laten installeren. Wij zijn experts in duurzame energie en zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan alle eisen. Zonnepanelen wekken gratis stroom op uit zonlicht, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Laadpalen bieden u een comfortabele manier om uw elektrische auto op te laden en thuisbatterijen slaan overtollige energie uit uw zonnepanelen op, zodat u deze kunt gebruiken wanneer u deze nodig hebt. Kies voor een duurzamer en onafhankelijker energiesysteem en neem vandaag nog contact met ons op.

Ketelinstallatie

Uw nieuwe ketel, van A tot Z bij SVG Service. Wij zijn uw specialist in Vlaanderen voor alles op het gebied van verwarming. We bieden een breed scala aan diensten aan, van installatie en vervanging tot onderhoud en reparatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen we u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften. Onze ketels zijn allemaal energie-efficiënt, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. We bieden ook een garantie op al ons werk, zodat u zich kunt verzekeren van een betrouwbare ketel die jarenlang meegaat.

Centrale verwarming

Een nieuwe cv-installatie is een grote investering die uw comfort en energierekening voor jaren kan beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken voor uw behoeften. Bij SVG Service begrijpen we dat elke woning anders is, en we bieden een breed scala aan cv-installaties aan om aan al uw behoeften te voldoen. We werken met u samen om de perfecte cv-installatie voor uw huis te vinden. We zullen uw woning inspecteren, uw behoeften bespreken en u adviseren over de beste opties. We bieden ook gratis offertes aan, zodat u kunt zien hoeveel u kunt besparen door met ons te werken.

Lekdetectie

Lek in huis? Wij vinden het! Vermoed je dat je een lek hebt in je huis, maar weet je niet waar? Dan ben je bij SVG Service aan het juiste adres. Met onze gespecialiseerde apparatuur lokaliseren wij het lek snel en nauwkeurig. Onze niet-destructieve werkwijze voorkomt onnodig sloop- en herstelwerk. Zo bespaar je tijd, geld en stress. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie.

Warmtepomp(boiler)installatie

Warmtepomp of warmteboiler? Laat SVG Service het voor u doen Met onze vakkundige installatie, herstellingen en onderhoud zorgen wij ervoor dat uw toestel altijd goed functioneert. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om u te verzekeren van een optimaal resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

×