Diensten

Waterverzachter

Bespaar €650 euro per jaar met een waterverzachter. Wij installeren uw waterverzachter voor een eerlijke prijs. We voeren een gratis wateranalyse ter plaatse bij u thuis uit en bieden u een vrijblijvend gratis offerte aan.

Onderhoud gasketels

Uw verwarmingsinstallatie werkt continu voor uw comfort. Ze verwarmt uw huis en zorgt voor warm water. Maar net zoals een auto heeft een CV-ketel tijdig een onderhoudsbeurt nodig. Door uw verwarmingsinstallatie vakkundig te laten onderhouden door SVG Service, verkleint u het risico op defecten, bespaart u energie en verlengt u de levensduur van uw ketel. Een vuile ketel verhoogt de kans op uitstoot van koolmonoxide, door regelmatig onderhoud gaat u met een gerust hart slapen.

Ontstoppingsdienst

Als het gaat om problemen met verstopte afvoer in Vlaanderen, weten we dat het een dringende zaak is om ze te onstoppen. SVG Service is een team van getrainde experts in het ontstoppen van afvoeren. We begrijpen dat verstopte afvoeren snel moeten worden verholpen, daarom bieden we een reactietijd van 2 uur, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze snelle ontstoppingsdiensten in Vlaanderen gaan effectief om met afvoerproblemen.

Ketelinstallatie

SVG-service, het adres voor nieuwe ketelinstallaties, vervangingen en upgrades in Vlaanderen. Wij zijn een in Gent gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en vervanging van energie-efficiënte ketels.

Centrale verwarming

Een nieuwe cv-installatie is een van de belangrijkste aankoopbeslissingen die u kunt nemen. Bij SVG Service zijn we er om u te voorzien van een volledige cv-installatie.

Lekdetectie

Vermoed je dat je een water-, gas- of ander lek in je huis hebt? Maar weet je niet precies waar? Wij hebben dé oplossing! Met onze gespecialiseerde apparatuur lokaliseren wij heel nauwkeurig het lek. Bovendien vermijd deze niet-destructieve werkwijze onnodig sloop- en herstelwerk.