• BADKAMER RENOVATIE

  BADKAMER RENOVATIE

  SVG Service vernieuwt uw badkamer van top tot teen. Met oog voor detail en de grootste aandacht voor kwaliteit renoveren wij uw badkamer. Wij (ver)bouwen uw badkamer volgens uw wensen en altijd binnen de afgesproken timing. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij SVG Service.

 • ONDERHOUD GASKETEL

  ONDERHOUD GASKETEL

  Door uw verwarmingsinstallatie te onderhouden, verkleint u het risico op defecten, bespaart u energie en verlengt u de levensduur van uw ketel. Het onderhoud van uw CV-ketel is bij wet verplicht (zowel voor particulieren als bedrijven). SVG Service is als erkend technicus uw perfecte onderhoudservice. Na het onderhoud ontvangt u het wettelijk reiningings- en verbrandingsattest.

  Onderhoud van een gasketel kost bij SVG Service 100 EUR (inclusief BTW)* in groot Gent. U kan ons 24/24 per e-mail of telefonisch contacteren.

  *Buiten groot Gent wordt er een verplaatsingskost van €30 bijberekend.

 • CENTRALE VERWARMING

  CENTRALE VERWARMING

  SVG Service installeert uw nieuwe ketel en zorgt voor het onderhoud of herstelling van bestaande ketels.

  U wilt uw ketel vervangen? Uw huis voorzien van een volledig nieuw centrale verwarmingsysteem? Is er een probleem met uw ketel? Wij helpen u graag verder. Vraag gratis en verblijvend een offerte aan. Voor dringende problemen, zoals een niet werkende ketel, kan u ons altijd telefonische contacteren op het nummer 0472 04 05 06.

 • SANITAIR

  SANITAIR

  Wij installeren uw sanitair voor een eerlijke prijs. Indien gewenst vervangen wij uw bestaande sanitaire installatie door een nieuwe kwaliteitsvolle installatie. SVG Service installeert of renoveert ook gas- en waterleidingen, lavabo’s en kranen. Voor alles wat met sanitair te maken heeft, kan u bij ons terecht.

  Vraag gratis en verblijvend een offerte. Heeft u een lek of een dringend probleem met uw sanitair? Contacteer ons telefonisch op het nummer 0472 04 05 06.

© Copyright 2019 SVG Service by BayCom