• SANITAIR

   SANITAIR

   Wij installeren uw sanitair voor een eerlijke prijs. Indien gewenst vervangen wij uw bestaande sanitaire installatie door een nieuwe kwaliteitsvolle installatie. SVG Service installeert of renoveert ook gas- en waterleidingen, lavabo’s en kranen. Voor alles wat met sanitair te maken heeft, kan u bij ons terecht.

   Vraag gratis en verblijvend een offerte. Heeft u een lek of een dringend probleem met uw sanitair? Contacteer ons telefonisch op het nummer 0472 04 05 06.

  • CENTRALE VERWARMING

   CENTRALE VERWARMING

   SVG Service installeert uw nieuwe ketel en zorgt voor het onderhoud of herstelling van bestaande ketels.

   U wilt uw ketel vervangen? Uw huis voorzien van een volledig nieuw centrale verwarmingsysteem? Is er een probleem met uw ketel? Wij helpen u graag verder. Vraag gratis en verblijvend een offerte aan. Voor dringende problemen, zoals een niet werkende ketel, kan u ons altijd telefonische contacteren op het nummer 0472 04 05 06.

  • ONDERHOUD GASKETEL

   ONDERHOUD GASKETEL

   Door uw verwarmingsinstallatie te onderhouden, verkleint u het risico op defecten, bespaart u energie en verlengt u de levensduur van uw ketel. Het onderhoud van uw CV-ketel is bij wet verplicht (zowel voor particulieren als bedrijven). SVG Service is als erkend technicus uw perfecte onderhoudservice. Na het onderhoud ontvangt u het wettelijk reiningings- en verbrandingsattest.

   Onderhoud van een gasketel kost bij SVG Service 120 EUR (inclusief BTW)* in groot Gent. U kan ons 24/24 per e-mail of telefonisch contacteren.

   *Buiten groot Gent wordt er een verplaatsingskost van €30 bijberekend.

  • WATERVERZACHTER

   WATERVERZACHTER

   Bespaar €650 euro per jaar met een waterverzachter. Wij installeren uw waterverzachter voor een eerlijke prijs. We voeren een gratis wateranalyse ter plaatse bij u thuis uit en bieden u een vrijblijvend gratis offerte aan.

   Vraag gratis en verblijvend een offerte. Wenst u een gratis wateranalyse en uitleg? Contacteer ons telefonisch op het nummer 0472 04 05 06 of stuur een mail naar info@svgservice.be.

© Copyright 2019 SVG Service by BayCom